• 0. szint – Tutorial: Ezen a szinten a felhasználó elsajátítja a VR használatát és megismerkedik a program működésével. A szinten lévő feladatok úgy vannak felépítve, hogy még azok számára is érthető legyen, akik még nem használtak VR headsetet. Erről a szintről lehet elindítani az elérhető témakörök oktatóanyagait is.
  • 1. szint – Alaptestek: Itt egy animációval szemléltetjük az alaptestek származtatását. Ezután az újonnan megszerzett ismereteket próbára is kell tenni egy egyszerű feladat formájában: egy futószalagon lévő testekből kell megfelelő mennyiségű forgástestet és hasábot összegyűjteni. Ez a feladat nem csak a tudást, hanem a gyorsaságot is teszteli, mivel a futószalagon sok test jön egyszerre, és ezeket gyorsan kell a megfelelő kategóriába rakni.
  • 2. szint – A kocka bűvöletében: Itt két animáció található: (a+b)3 térbeil szemléltetése és egy kocka felosztása öt tetraéderre. Az animációk megnézése után össze kell rakni az (a+b) oldalú kockát a kisebb téglatestekből, majd ezután meg lehet próbálkozni az (a+b+c) oldalú kockával is. Ez különösen fejleszti a logikus gondolkodást, mivel az animációban csak az egyszerűbb, (a+b) oldalú kocka volt bemutatva, és az alapján kell összerakni a bonyolultabb, (a+b+c) oldalút.
  • 3. szint – Magasabb dimenziójú testek: A felhasználó itt a 4 és 5 dimenziós kockák 3 dimenziós vetületeivel ismerkedik meg. Ezek hasonló módok működnek, mint a papírlapra rajzolt “kocka”, csak ezt nehezebb elképzelni. A síkba rajzolt kocka két eltolt négyzet csúcspontjainak összekötésével készül. A 4D-s kocka is hasonlóan készül, csak 3D-ben, azaz két eltolt kocka csúcsait kötjük össze.
  • 4. szint – Térfogatszámítás integrálással: Itt a felhasználó integrálás segítségével tanul meg térfogatot számolni. Az animáció megmutatja egy gömb térfogatának kiszámítását. Az itt használt képletek interaktívak, ami azt jelent, hogy a képlet egyes részeit megfogva több információt kapunk róla, így sokkal könnyebben meg lehet érteni az integrálás bonyolultabb lépéseit is.
  • További szintek: A rendszer egyszerűen bővíthető újabb témakörökkel (szintekkel) és tantárgyakkal (tornyokkal).